Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

Kongsi:

4692110175 a030ede381 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

Gambar-gambar berikut diambik ketika aku sedang berpraktikal di Kuala Kangsar. Actually aku tak tau pun ada pameran moto ni, ingatkan nak pegi pesta air sempena Hari Keputeraan Sultan Perak. Patutla masa  nak sampai ke  di Arena Square, Kuala Kangsar penuh dengan mat moto, siap ada yang main kejar-kejar lagi dengan pakcik polis. So far, ini pameran moto pertama yang aku pegi, dan dari apa yang aku dengar, pameran kali ni antara pameran moto dan vespa paling besar di asia tenggara @ asia. Bikers2 dari negara seperti thai pun ada join sekali. Vespa, Harley, Kapcai, 125z, sebut je jenis-jenis moto yang korang tau dalam dunia ni, ada kat pameran pada hari tu. So, malas nak merepek panjang. Oh, sebelum terlupa, pameran ni diadakan pada 25 April 2010. Nah, ni gambar-gambar yang aku shot..

4692111777 a68a8057bc Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692110901 050b309381 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692112625 4e3f7dc918 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692746556 80df816a1f Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692114113 beba7879c8 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692748814 560d884073 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692117733 3069fe5f1c Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692118795 ec3ce94f9d Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692752262 6a9510166c Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692753738 e08c4326fd Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692754380 e47597855d Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692121865 1b3918e9e7 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

4692755598 9af97962e2 Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

Ruang Sembang

Sepatah Dua Kata Boleh?:

CommentLuv badge