Pameran Vespa, Motor Klasik dan Kereta Antik Antarabangsa 2010

Kongsi:

SONY DSC

Gambar-gambar berikut diambik ketika aku sedang berpraktikal di Kuala Kangsar. Actually aku tak tau pun ada pameran moto ni, ingatkan nak pegi pesta air sempena Hari Keputeraan Sultan Perak. Patutla masa  nak sampai ke  di Arena Square, Kuala Kangsar penuh dengan mat moto, siap ada yang main kejar-kejar lagi dengan pakcik polis. So far, ini pameran moto pertama yang aku pegi, dan dari apa yang aku dengar, pameran kali ni antara pameran moto dan vespa paling besar di asia tenggara @ asia. Bikers2 dari negara seperti thai pun ada join sekali. Vespa, Harley, Kapcai, 125z, sebut je jenis-jenis moto yang korang tau dalam dunia ni, ada kat pameran pada hari tu. So, malas nak merepek panjang. Oh, sebelum terlupa, pameran ni diadakan pada 25 April 2010. Nah, ni gambar-gambar yang aku shot..

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ruang Sembang

Sepatah Dua Kata Boleh?:

CommentLuv badge