Projek 30 Hari Ramadhan #4

Projek 30 Ramadhan

Hadiah dari KRU dah sampai semalam. Masa tu baru lepas ambik wuduk nak solat asar. Lepas ambik dari posmen, aku solat dulu dan lepas tu baru aku bukak. Walaupun dah tau apa isinya, tapi masih rasa excited nak bukak. Nanti aku upload apa isi di dalamnya. Sekarang tengah sibuk edit gambar wedding yang tak tau […]

Projek 30 Hari Ramadhan #3

Projek 30 Ramadhan

Dompet aku dah kosong. Tinggal RM2 je. Nasib baiklah tinggal dengan mak bapak, tak risau sangat kalau takde duit. Tapi gambar ni taklah menggambarkan keadaan ekonomi aku sekarang, sebab rasanya dah 2 minggu aku tak pegi bank ambik duit. Aku jarang sangat beli barang dan keluar rumah, sebab tu kalau takda cash pun boleh hidup. […]

Projek 30 Hari Ramadhan #2

puasa, ramadhan, sahur, kurma, yusof taiyoob

Hari ke- 2 puasa baru teringat nak makan kurma. Bukak peti sejuk jumpa kotak kurma Yusof Taiyoob. Tak silap ada banyak jenis seperti Ajmal, Safiya, Jewel, Wasem (time aku update ni iklan Yusof Taiyoob sedang berkumandang kat Era.fm, aku taip mana yang sempat..haha). Kat gambar ni jenis Wasem. Memang sedap dan manis, kalau tak kurma […]

Tak Dapat Ke KRU Studios Tapi…

*Ini merupakan sambungan entri “KRUnomena Bawa Tuah” … Hoho.. meremang bulu roma aku tengok video ni, tak sangka KRU siap buat video untuk bagitau hadiah yang aku dapat. Walaupun sedikit kecewa tak dapat pegi KRU Studios, tapi semuanya terubat bila KRU bagi aku CD/DVD dan paling best t-shirt siap dengan tandatangan Norman, Yusry dan Edry. […]