Undi Tarmizi Shukri Untuk Best Photography Blog MSMW 2015

MSMW2014

Malaysia Social Media Week ( MSMW 2015) kembali dan sekali lagi tarmizishukri.com telah tercalon dalam kategori Best Photography Blog. Tahun lepas blog ini dapat Top 3, jadi tahun ni besarlah harapan dapat menang. Nak jugak merasa naik pentas di majlis yang sebesar ini. Sebelum ni selalu naik pentas masa kat sekolah je :p Cara nak undi senang […]

6 Kamera DSLR Di Bawah RM2500 Termasuk GST

kamera dslr murah

Selama tak update blog berbulan-bulan ni saya banyak dapat email dan private message di Facebook dari mereka yang nak beli kamera pertama. Rata-rata keliru nak beli yang mana satu yang bersesuaian dengan bajet. Tapi yang lebih mengejutkan, hampir semua yang tanya mempunyai bajet RM3000 – RM5000. Banyaknya duit korang.. 😯 Dengan bajet sebegitu korang boleh […]

Giveaway Bengkel Fotografi One-to-One Bernilai RM550

Untitled-1

Seperti yang saya janjikan pada minggu lepas, kali ni saya nak buat giveaway bengkel fotografi kepada semua pembaca blog Tarmizi Shukri. Ini merupakan kali pertama saya buat giveaway, jika mendapat sambutan, saya akan buat giveaway setiap bulan dan dengan hadiah yang lebih menarik. Hadiah Bengkel Asas Fotografi (One-to-One) bernilai RM200 Bengkel Lanjutan Fotografi bernilai RM100 Bengkel […]

Sambutan Luar Biasa Jom Outing 3

jom outing 3 taman botani

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang. Kali ini Jom Outing 3 mendapat sambutan luar biasa sehingga pihak kami terpaksa menutup sementara pendaftaran kerana risau tak cukup sumber untuk memastikan program berjalan lancar. Perjalanan Program Jom Outing 3 bermula dengan taklimat dari Pengarah Taman Botani, En. Zakaria mengenai Taman Botani. Ada banyak input baru yang saya […]

Jom Outing 4 & Bengkel Asas Fotografi Zon Pantai Timur

Bengkel fotografi kota bharu

Berita baik untuk mereka yang ada di Pantai Timur, pada minggu ini akan berlangsung Jom Outing 4 dan Bengkel Asas Fotografi di Taman Perbandaran Tengku Anis, Kota Bharu, Kelantan. Kali ini Asia Silver Shop telah bermurah hati untuk menaja Jom Outing 4 dan Bengkel Asas Fotografi. Ini merupakan pertama kali saya mengadakan bengkel dan outing di Pantai […]